Over Hebouw.

Hebouw B.V is het bouwbedrijf voor al uw nieuwbouw-, renovatie, onderhouds en verbouwingswerkzaamheden, zowel burgerlijk alsook utiliteitsbouw. Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in De Kempen en de omliggende gemeentes, waarin wij veel te danken hebben aan mond-op-mond reclame.

Uw wens staat bij ons voorop, derhalve heeft u bij ons altijd eenzelfde vast aanspreekpunt gedurende het hele project. Daarnaast zijn wij bijzonder flexibel, naargelang uw wensen. Aangezien wij u alle zekerheden geven voor een uiteindelijk perfect resultaat, blijven we tijdens het gehele traject verantwoordelijk. Ook als er door ons andere specialisten worden ingeschakeld, zijn wij letterlijk de aannemer die alle aspecten van de bouw verzorgt.

Hebouw B.V. werkt enkel met geschoolde werknemers; een gedegen vakkennis en een ruime ervaring zijn dus vanzelfsprekend. Sinds geruime tijd is Hebouw zelfs officieel erkend als leerbedrijf. Dit houdt in dat Hebouw een aantal leermeesters in dienst heeft, dat bevoegd is om andere werknemers op te leiden in bijvoorbeeld timmerwerk, metselwerk maar ook als uitvoerder.

Opdrachtgevers verwachten, terecht, een kwaliteitsproduct en goede service. Door middel van advisering en overleg en met oog voor detail proberen wij hier zoveel mogelijk aan te voldoen en u vooraf een zo duidelijk mogelijk beeld van de mogelijkheden te schetsen. Omdat elke bouwopdracht verschillend is en er vaak meerdere zaken bij komen kijken, is het voor ons belangrijk om zoveel mogelijk mee te denken in uw wens. Het doel is dat u na afloop volledig tevreden bent met de door ons uitgevoerde bouwopdracht. Wij werken dan ook volgens geldende landelijke normen.

Ons handelsmerk is dan ook om voor u met zo weinig mogelijk middelen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, zoveel mogelijk over te houden op een nette manier, zowel financieel als kwalitatief gezien.

Ervaar het zelf en neem vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe offerte op maat.